zondag 30 juni 2013

En toen was het weer stil...

Nou ja, stil..... we hebben zelf natuurlijk nog een paar hondjes lopen, maar Doerak is opgehaald. Hij was natuurlijk helemaal door het dolle heen toen hij Fred en Yvonne zag. Ja, wie gaat er dan ook zo lang boodschappen doen.... pfffff.
We zullen hem zeker missen hoor, die lieve grote goedzak! Dus Doerak, bij deze, stuur Fred en Yvonne volgend jaar maar een paar weken naar Indonesië, dan kom jij lekker hierheen!!!!!!!!!
Vanmorgen, voordat Doerak zijn baasjes er waren, had hij nog even gespeeld met Moos. Tja, en die foto's willen we jullie niet onthouden. Niet schrikken, het ziet er gevaarlijker uit dan dat het is. Ja, Doerak heeft zijn grote bek over het kleine hondje heen, maar wees gerust, hij doet het allemaal heeeeel zachtjes hoor, niks aan de hand.


 
 
Toen Fred en Yvonne kwamen , zeiden we: "Doerak heeft een nieuw speeltje, beweegt, gromt, piept, en in plaats van duracel batterijen loopt ie op brokjes....". Nou Fred wilde het nieuwe speeltje voor Doerak best mee naar huis nemen hoor. Hahahaha, maar dat deden we maar niet. Maar we gaan snel eens in Ermelo op visite en dan nemen we Doerak zijn beste nieuwe maatje, Moosje natuurlijk mee!
 


 

Hij is zo ontzettend voorzichtig met die kleine pupjes. Heel anders dan zusje Sara hoor. Die vindt ze ook erg lief, maar is daar nog wat onhandig in. Grote poot op klein hondje, tja dat kan natuurlijk niet. Dus we letten goed op dat alles goed gaat. Ja mensen, ogen van voren, opzij en van achteren. Maar ach, dat heb ik wel geleerd voor de klas. Maar Doerak niet hoor, niks geen grote poot op het hondje. Nee bij Doerak gaat het meer van.... "Hé, waar is die kleine nou gebleven.... oh, hij loopt tussen mijn poten, nou dan til ik mijn poot maar even voor hem op....."

 

Ja, Doerak mag van ons zo vaak komen logeren als hij wil hoor! We missen die grote knuffelwolf nu al! Dus nog even om het af te leren, een paar mooie foto's van ons vakantie kind.



Dag lieve Doerak, tot de volgende keer........