donderdag 20 juni 2013

Zorgen om onze Griekse schone

We zijn net terug van de dierenarts met Chloë. Ze is op raadselachtige manier in korte tijd 5 kilo aangekomen. Haar hartslag is 160, pffff  is dus "iets" aan de hoge kant. Nu is ze bij de dierenarts natuurlijk een beetje gestrest, maar thuis in rust is het ook 132 / 136 dus ook nog veel te hoog. Het dik worden is weer tegenstrijdig t.o.v. de hoge hartslag.... Als haar schildklierwaardes namelijk wat aan de lage kant zouden zijn, dan is het dikker worden te verklaren, als het aan de hoge kant zou zijn, is de hoge hartslag te verklaren, maar beide symptomen, dat is raadselachtig....
Morgen weer terug om bloed te prikken, hopen dat daar wat meer duidelijk door wordt. Maar de uitslag zal pas na het weekend bekend zijn.
Die gekke Griek, als ze dan mee mag (alleen..... dus zonder de andere woefers) is ze weer helemaal blij. Dus bij de dierenarts lijkt ze zeker geen ziek oud hondje, de boef. "Oh, ze komt nog best vrolijk over", krijgen we dan te horen. Maar nu zijn we weer thuis en dan is ze weer helemaal op. Ligt op haar bedje en gromt naar alles wat in de buurt durft te komen.
Afwachten maar......