In Loving Memory : Chloe

Helaas is Chloë op vrijdag 24 januari 2014 overleden. Hoewel ze al een tijdje ziek was, was dit afscheid toch onverwacht. Het ging zomaar ineens een stuk slechter met haar. Chloë is bijna 11 jaar oud geworden. Chloë was vanaf dag één de perfecte hond! Wat een schat. Lief tegen alles wat leeft, en ze luisterde eigenlijk direct al, zonder cursus of wat dan ook. We hebben veel fijne dingen samen meegemaakt en we hebben dan ook een hele hoop gelukkige herinneringen aan haar. Ze heeft andere dieren zien komen en gaan en ze heeft 4 van de 5 de kinderen zien "uitvliegen".
Chloë ligt in de tuin begraven, dicht bij Mira en Lucky (onze eerste teckel, waar ze mee is opgegroeid). We zullen haar enorm missen!


Chloë, lieve hond vaarwel
februari 2003 ~ januari 2014
R.I.P.


Silvolde, april 2012,
Hallo,
Ik ben Chloe, ik ben geboren in Griekenland. Dat is al 9 jaar geleden. Ik was daar niet zo gelukkig, want niemand wilde mij hebben. Samen met mijn broertje ben ik door een lieve mevrouw naar Nederland gestuurd. De vliegtuigreis vond ik heel erg eng, maar toen we aankwamen op Schiphol was daar mijn nieuwe familie en dat was erg fijn. Ik mocht mee naar huis met hen en in het huis wonen. Helemaal goed. Inmiddels woon ik alweer 9 jaar bij hen en ben ik de oudste hond. Ik ben dus een beetje de baas, hahaha, dat had ik 9 jaar geleden niet gedacht. Ik ben een hele rustige, lieve, tikje onderdanige hond zeggen ze altijd. Ik vind alle andere dieren lief en maak nooit ruzie. Maar nu we een pup hebben, moet ik wel zeggen dat ik het niet meer zo fijn vind om te spelen. Ze mag wel bij me komen liggen hoor, maar spelen gaat me te ver. Ik vind het buiten in het bos nog wel fijn om te rennen en ook lange wandelingen vind ik geweldig. Ik luister supergoed, zeggen mijn baasjes en ze gebruiken mij dan ook om te helpen de pup op te voeden. Ik vind het prima allemaal. Zij hebben mij 9 jaar geleden gered van de straten van Griekenland, voor hen doe ik alles! Ik heb wel een schildklierprobleempje, daar slik ik iedere dag medicijnen voor, maar verder ben ik nog kerngezond en hoop ik nog vele jaren bij mijn lieve familie te mogen wonen.

 
Chloe geboren rond eind februari 2003 te Griekenland
Naar Nederland gekomen op 1 juli 2003