donderdag 27 juni 2013

Wolven in het bos

Gisteren vonden de hondjes het maar saai hoor. Ik moest de hele dag studeren. We gingen niet naar Sanne, niet naar de hei, niet naar het bos.... Nee, ze konden alleen de hele dag in de tuin spelen, en binnen de boel op zijn kop zetten natuurlijk.


Saai. Zo saai, dat Doerak af en toe maar eens voor het raam ging staan kijken of Fred en Yvonne nou eindelijk eens klaar waren met boodschappen doen. Mmmm, die waren nog niet in zicht. Jammer hoor. Dan maar weer saai in de tuin spelen.


Maar ja, het kan niet iedere dag feest zijn. Vandaag kwam Jan weer thuis. Eerst moest Doerak even goed kijken wie of dat Jan ook alweer was. Maar toen hij het doorhad, was hij blij dat hij hem weer zag. En, wat nog veel leuker was, we gingen gezellig met alle hondjes naar het bos. Ja, dat moest dus wel met 2 auto's. Jan nam Chloƫ en Sam in de auto en ik Sara, Luna, Rubi en Doerak.
Jan had Doerak op de flexriem. Toen hij de auto uitkwam was hij even door het dolle, maar gelukkig is Jan heel sterk. Maar toen we eenmaal aan het wandelen waren gedroeg hij zich prima!
Af en toe kwam Rubi hem even pesten en rende in volle vaart vlak langs hem, ja dan had hij even de neiging erachter aan te rennen. Maar eigenlijk ging het heel goed. Hij liep heerlijk mee, lekker overal snuffelen. Maar toen de auto weer in zich kwam ging hij in de HO houding... hahahaa. Tja, toen moest Jan hem bijna meeslepen. Maar ja, als je zo lekker in het bos ben, dan wil je gewoon nog niet naar huis......Ach, toch ging hij er redelijk snel weer in hoor.