woensdag 10 juli 2013

Waterballet

Niet alleen Luna heeft haar draai weer gevonden. Ook Sara heeft zich gelukkig weer goed hersteld. Ze speelt nu heerlijk met Rubio, hoeft niet meer bang te zijn dat Luna direct boven op haar duikt of in haar achterpoten bijt. Ook met de pups wordt gespeeld. De kleine terrorteckel rent hard achter de grote honden aan en duikt er tussenin. Kira is gelukkig iets voorzichtiger, dat is ook nodig want ik wil geen enkel risico lopen op problemen met de gewrichten!
De afgelopen dagen was het natuurlijk nogal warm dus had ik het bad van Sara weer vol gedaan. Sara vindt het heerlijk om daar af en toe even natte voeten te halen. Rubio en Chloë vinden dat maar niks. Sam kan er natuurlijk niet in, maar geeft er ook niet om. Kleine Moos kan maar net over de rand kijken, maar Kira.....Kira vindt water ook erg leuk, en keek dan ook over de rand, probeerde met haar snuit bij het water te komen en..... werd topzwaar en duikelde zo het zwembad in. Hahahaha, kleddernat die dame. Maar ze is een stoere meid en klom rustig het zwembad uit alsof het de normaalste zaak van de wereld was. nu heeft ze haar eigen kleine kikkerbadje. Een idee dat ik van Sanne heb gepikt. Gewoon een plastic mand, die we nog van Sam hebben gevuld met een laagje water. Ze vindt het helemaal toppie. Staat erin, zit erin en ligt er soms zelfs in. Lekker "graven" in het water en spetteren. Eén probleempje, nu ze de smaak te pakken heeft, gaat ze ook met haar voorpoten in de drinkbak staan en probeert ze daar ook het water eruit de spetteren.... Mmmmm, natte boel in de keuken dus. Maar ach, we wisten dat ze af en toe een beetje ondeugend kon zijn, dus gewoon even dweilen dan maar. 
 
Ook binnen wordt er vrolijk op los gespeel inmiddels. Prachtig om te zien hoe die grote honden, heeeel voorzichtig met die kleintje spelen. Het ziet er soms wat eng uit, maar alles gaan super voorzichtig.
 En soms liggen ze gewoon lekker te luieren in de ren....