maandag 11 juni 2012

Verstoppertje

Saartje vindt het spelletje verstoppertje echt geweldig. En nu is het dé tijd om dat te spelen want overal staat het gras hoog en in hoog gras kun je je goed verstoppen!


Maar niet alleen in hoog gras, ook tussen de varens in het bos is het leuk om te “verdwijnen”. Maar vandaag heeft Sara toch het verstopplekje gevonden. In de bijna leegstaande sloot, waar het riet lekker hoog staat.


Ik zei, bijna leegstaand, net nog zo’n lekker modderlaagje waar een hondje zo heerlijk vies van kan worden. Maar dat mag de pret niet drukken, Sara werd helemaal wild. Chloe was mee op de wandeling en had zoiets van: “Doe es ff normaal, gekke pup”, maar stiekem speelde ze toch heel even mee. Ach, opoe op haar oude dag, toch lief van haar.


Meestal wil ze niet meer spelen, wandelen wel, dat vindt ze heerlijk, vooral in het bos en ze is het perfecte voorbeeld voor Sara, want ze is voor alle andere honden, mensen en wat voor dieren dan ook altijd erg lief. Nooit bang, nooit agressief, gewoon perfect, dus van wie kan Sara beter leren socialiseren dan van deze oude dame. Alleen die drukte, daar heeft Chloe niet meer zoveel zin in. Maar ach, dan speelt Sara gewoon lekker alleen, vindt ze geen probleem. Maar na dit heerlijke slootavontuur komt er wel een wat penetrante geur van ons wolfje af……


Dat vraagt om een bad…..