zondag 5 juli 2015

En als de avond valt....

De laatste dagen was Nederland het doelwit van een heuse hittegolf. Natuurlijk willen we graag zomer, maar het was toch wel erg veel van het goede. Maar zo tegen de avond koelde het gelukkig wel wat af. En dat is het moment dat de hondjes tot leven komen. Na een hele dag rustig in de schaduw liggen, heb je natuurlijk in de avond extra veel energie. Hoewel ze de hele dag in het badje verkoeling zouden kunnen zoeken, keuren zij dit waterparadijs de hele dag geen blik waardig. Maar des avonds wordt het feest. Daenerys heeft dan energie voor tien en springt en plonst heerlijk in het bad om vervolgens de achtervolging in te zetten op Kira en Chase.
We hadden deze drie musketiers maar even in de ren gezet met de poort dicht, zodat op het terras de pups van Sara konden dribbelen. Daar maakte Wyakin kennis met Mister Moos. Wat is dat toch ook een heerlijke teckel. Zo zacht en lief voor de pupkes. Sara kwam even kijken, maar zag dat het goed was. Moos is te vertrouwen, die mag wel met haar meisje spelen.
Na een tijdje wilde Kira ook op het terras en Moos vond het wel leuk om in de ren met Daentje te dollen, dus wisselen van de wacht. Daentje is zelf natuurlijk nog echt een pup en kan nog niet met Wahots en Wykin spelen. Maar gelukkig zijn er genoeg honden hier om iedereen tevreden te houden en we hebben gelukkig ook de mogelijkheden om verschillende groepjes honden te scheiden.
Het was heerlijk om al die viervoeters te zien spelen en dollen! Wat een heerlijke zomer!