zaterdag 14 juni 2014

Druk dagje voor Chase

Vandaag was het een drukke dag voor Chase. Zij vindt dat geen probleem hoor, sterker nog, ze geniet ervan. We hadden vandaag weer een topdog sessie, voor k9-4care . Maar voordat we dan aan het werk gaan, gaan Chase en ik even samen naar het bos. Heerlijk vindt ze dat, even het vrouwtje voor haar alleen.


Na dit avontuur, gingen we aan het werk. Eerst even ons cliëntje ophalen en dan op weg naar het trimbos. Daar deden Chase en G. hun best met allerlei opdrachten. De laatste opdracht was even lekker borstelen, dat had Chase wel verdiend. Nou, daar kan ze dan ook echt van genieten.


En alsof het allemaal nog niet genoeg was, gingen we vanmiddag ook nog even naar de hei. Pfff, zoals ik al zei, een druk dagje voor Chase. Maar de andere honden hadden dit natuurlijk ook verdiend, dus met zes eigen en nog altijd een logé, naar de hei. Natuurlijk moesten de teckels en Kira weer in het water spetteren. Chase had vandaag geen zin in nattigheid, normaal gesproken duikt zij er als eerste in. Ook kwamen we weer wat holen van konijntjes en vossen tegen. Tja, dan zijn de jongens niet meer te houden natuurlijk.
Het weer was niet geweldig, maar we hebben het wel droog gehouden. Ach, het kan niet iedere dag 25 graden zijn, toch?

Uhhh, zien we daar iets???? 

De hei? Het lijkt toch meer op een bezoekje aan het strand, hahahaha

Chase had niet zo'n zin in een duik.

Ja, ja, ik kom al......

Even dit konijnenhol inspecteren hoor.