zaterdag 18 januari 2014

Waar is de Mol?

Vandaag leek het wel lente. Wat een weertje mensen, heerlijk zonnetje, kan niet op. Maar eigenlijk hoop ik toch nog steeds dat het even flink gaat vriezen, want ik moet er niet aan denken hoeveel ongedierte we van de zomer krijgen als dat niet zo is. Wespen, muggen, teken, vlooien, ze zullen in grote getalen aanwezig zijn als er niet even een flinke vrieskou over ons landje komt.
Maar goed, vandaag was het dus heerlijk. We zijn daarom natuurlijk even lekker met de hondjes gaan wandelen. Maar we hadden even geen zin in de hei. Dus, op naar Stroombroek Braamt. Tjonge, jonge, wat een drukte. Er waren duidelijk meer mensen die van het zonnetje wilden genieten, veel van hen hadden ook een hondje (soms twee) bij zich. Gezellig. De honden konden dus naar hartenlust spelen en spetteren. En Bas had het helemaal naar zijn zin. Ze waren namelijk bezig met nieuwe opnames van zijn favoriete TV programma: Waar is de Mol?
Hij mocht nog meedoen ook, is dat niet leuk? En je raadt het al, hij had hem in no time gevonden.... de Mol. Hahahahaaa. Die Bas, hij is nu eenmaal gek op graven. In de tuin vind ik dat niet zo heel fijn, maar hier op het strand mag hij van mij alle mollen uitgraven die hij kan vinden.