donderdag 24 oktober 2013

Nog even nagenieten

Het kan niet op, wat een schitterende dag weer. De zon straalde aan een helderblauwe hemel. En 7 paar oogjes keken ons smekend aan......
Tja, wat doe je dan, dan ga je toch nog maar een keertje naar het Rozendaalse veld (de hei bij Velp). Het kan toch zomaar de laatste mooie dag zijn van dit jaar.
De parkeerplaats stond weer vol, net als dinsdag, maar ook nu viel het tijdens het wandelen weer reuze mee. Vandaag mocht voor het eerst Bas, ons Spaanse opvangertje los. Hij is nu al een poosje bij ons, en ik had inmiddels wel door dat dit veilig te doen was. Hij vond het heerlijk natuurlijk. Bleef inderdaad keurig bij de roedel. Kon ook even heerlijk liggen rollen, dat vindt hij zo lekker.
Vanwege de regen gisteren en vannacht lag er hier en daar een flinke plas, Kira vond dat helemaal super. Maar ook de anderen vonden het lekker om even de pootjes nat te laten worden en te drinken uit de plas. Bas was de enige die met geen stok het water in wilde. (nu hebben we die stok niet echt geprobeerd hoor, maar ook na mondelinge aansporing had hij geen zin)
We wonen nu al 5 jaar in de achterhoek en gaan dus zeer geregeld naar de hei. Je zou zeggen, gaat dat niet eens vervelen, maar NEE. We kunnen nog iedere keer genieten van de prachtige natuur.