zondag 27 oktober 2013

Even uitwaaien tussen de buien door.

Vandaag zijn we tussen de buien door, toch nog maar even naar het "strand" in Braamt geweest. Tja, strand tussen " ", want het is natuurlijk geen echt strand. Maar ach, weten de honden veel. Zij zien water, zand en andere honden om mee te spelen, dus FEEST ! Rubio was weer in de vlieg-modes, ja, dat is echt geen rennen meer, dat is gewoon laag overvliegen. Bas mocht ook weer even los, maar hij is wat slechthorend, dus met al die wind kon hij ons soms niet horen. Later hebben we hem dus toch maar weer aangelijnd, maar hij had ondertussen ook even lekker kunnen rennen en is zelfs het water in geweest.
Een zwarte kruising Labrador vond het reuze gezellig om met onze roedel mee te lopen en spelen.
Eenmaal bij het grote speelschip, bleek dat Sara alweer was vergeten hoe het er hier uitzag. De grote schommelband die aan de boeg van het schip hangt, zag er toch wel erg eng uit ineens.... dat moest eerst eens onderzocht worden. Maar al snel had ze door dat het echt geen kwaad kon en ging ze weer lekker ravotten met de anderen.
We hebben het gelukkig net droog gehouden, toen de eerste druppels weer begonnen te vallen, stapten wij weer in de auto. Beter dan de vorige keer Braamt, toen waren we nat tot op het bot.