dinsdag 1 oktober 2013

Een heerlijke herfstdag

Tjonge wat een stralende herfstdag was het vandaag. Echt genieten van het zonnetje. En helemaal als je met al je hondjes gezellig bij Sanne op visite gaat. Wat een feest! De honden hebben weer heerlijk kunnen rennen en dollen en spelen in dat hondenparadijsje. Vandaag was ook Bas, onze Spaanse opvang beagle, mee naar Sanne. Hij had de dag van zijn leven. Hij houdt van graven, hebben we ontdekt. Tjonge wat een gat, hij was al bijna in China. En jagen natuurlijk. Bas, Rubio en Moos, alle Spanjaarden waren op jacht naar de muis. Ze kijken en maken dan een enorme sprong in de lucht, met 4 poten tegelijk en hopen dat ze dan boven op de muis landen. Het is geen gezicht. Maar de kleinste had hem te pakken. Ja, echt waar. Sanne en ik stonden even te kletsen en toen hoorden we ineens "piep". We keken om en klein Moos had dus een muis te pakken. Die viespeuk had hem in "no time" opgegeten. Bah..... je moet er maar trek in hebben.
Katie de mooie blonde labrador kon heerlijk spelen met Rubio en ook Oak vindt het heerlijk om met hem een wedstrijdje te doen.
Sanne en ik konden ook weer lekker bijkletsen. Ze had een paar schitterende hondenriemen gemaakt voor mij. Helemaal geweldig. Ik (en ook de hondjes) zijn er erg blij mee. Kortom het was weer een geweldige dag.