zaterdag 25 april 2015

We zijn er nog....

Tjonge wat een drukke tijden allemaal. Maar het gaat goed met ons hoor. Soms heb ik gewoon even wat minder tijd om te schrijven. Met Sam gaat het een stuk beter. De medicijnen slaan aan en hij loopt weer normaal. Natuurlijk zullen we rekening blijven houden met hem en gaan we hem niet meenemen op lange wandelingen op de hei. Daar gaan we nog iets op verzinnen, een bolderkar of buggy of zoiets. Zodat hij wel even mee kan wandelen en dan na een kwartier of zo gaat hij lekker in de kar. Vandaag heeft hij zelfs weer even geholpen bij K9-4CARE. Daar ben ik bezig met een traject met een jongetje dat bang is voor honden. Sam is daar zo goed in. Hij is natuurlijk niet te groot en heerlijk rustig. Ook houdt Sam van hersenspelletjes en door dit soort spelletjes te doen met de jongen, vergeet de jongen een beetje dat hij bang is voor honden. Zo raakt hij op een speelse manier gewend aan hondjes.
En we gaan natuurlijk ook regelmatig wandelen met alle hondjes. Naar het Iddinkbos en naar de hei. Vandaag was het heerlijk rustig op de hei. Het was een beetje miezerig maar regende niet echt hard. We waren wat later omdat ik eerst twee trajecten van K9-4CARE had. Dus we hadden de hei bijna voor ons alleen.
Morgen gaan we weer even bij de pupjes van Doerak en Shiva kijken en maandag, op Koningsdag is Kira jarig. We vieren dan ook gelijk de verjaardag van Moos omdat we niet precies weten wanneer Moos eigenlijk geboren is. Maar hij is van hetzelfde "bouwjaar" als Kira en is ook op dezelfde dag bij ons gekomen, dus hebben we besloten dat we hun verjaardagen samen vieren.
Dus, druk, druk, druk.......