donderdag 15 augustus 2013

Blij op de hei

Vandaag zijn we weer heerlijk naar de hei geweest. Het was prachtig weer, niet te warm maar wel een lekker zonnetje. De hei begint zijn mooie paarse kleur al te krijgen. We kwamen nog veel leuke hondjes en aardige mensen tegen. De teckels waren vandaag in de meerderheid. Eerst kwamen we een leuke ruwhaar wildkleur tegen, hij leek wat alleen maar zocht later zijn vrouwtje op. Later kwamen we hem nog een keer tegenkwamen met zijn vrouwtje en een blonde ruwhaar en rode korthaar. Ook kwamen we een leuke langharige weimaraner tegen. Ik wist helemaal niet dat daar een langhaar versie van bestond... weer wat geleerd. Persoonlijk vind ik de langhaar versie leuker dan de kortharige. Nog even later kwamen we weer een aantal teckels tegen. Een blonde ruwhaar in een rolstoeltje en een schattig klein ruwhaartje dat een beetje verlegen achter het vrouwtje bleef staan, wildkleurtje en nog een blonde korthaar. Verder nog wat Spanjaarden van een andere stichting en een hondje uit India, tja ook daar zijn veel zwervers.
We hebben maar een klein rondje gedaan want Kira kan nog niet zo lang wandelen. Halverwege zijn we even gestopt om te borstelen en we hadden ook water bij ons voor de hondjes.
Eenmaal thuis waren ze natuurlijk best moe, vooral de pups. Maar toch moest Kira nog even afkoelen in haar badje voordat ze ging liggen slapen. Maar de plaatjes (en filmpje) zijn leuker dan de praatjes, dus .... hier de foto's.