zondag 16 februari 2014

Ik zie dubbel.....

Eindelijk weer even het huis uit.....
Vandaag zijn we weer even naar de hei geweest. Eindelijk was ik weer even het huis uit. Ik was afgelopen week ziek en dus vooral veel binnen. Dan is een grote tuin wel een uitkomst, maar voor de honden natuurlijk niet echt leuk. Vandaag voelde ik me weer wat beter, dus zijn we lekker naar de hei geweest. Wel gek hoor, we waren er niet meer geweest sinds het overlijden van Chloƫ. Het is toch ineens anders zonder haar. Ik moest heel erg aan haar denken.
Maar goed, de honden hadden daar natuurlijk geen last van. Die waren helemaal hieperdepiep dat ze lekker konden rennen en dollen.
Natuurlijk lagen er grote plassen door al de regen van de afgelopen dagen. Kira vindt dat geweldig, maar ook Sara en Sam haalden even natte voeten.
We kwamen veel speelkameraadjes tegen. Bekend en onbekend. Zo was er Jaromir, de mooie Saarloos reu, volgens mij wandelt die iedere dag op de hei. Sara en Kira vonden het leuk om hem weer te zien.
Ook kwamen we een aantal teckeltjes tegen. Leken net op onze kleine terrorist, Moos. Hij vond het natuurlijk heel leuk om soortgenootjes te ontmoeten.
Maar dat was nog niet alles, op een gegeven ogenklik kwam er een Duitse herder en een husky aangerend, haha, dat was echt leuk om te zien, zo samen met Sara en Kira. Dubbelspel.....
Er stond een stevige bries, die mijn hoofd even lekker schoon blies. Maar het was wel een gure koude wind. Ach, we hadden warme jassen aan.
Eenmaal in de auto terug, was ik toch weer wat misselijk en erg moe. Maar ach, dat gaat vanzelf weer over. Straks na mijn blogverhaaltje, duik ik gewoon weer even lekker op de bank. De hondjes liggen al. Lekker rustig nu in huis.
Dubbelspel...
 
 Ik zie dubbel......


Pfffff, moe......