zaterdag 27 oktober 2012

Pootje baden

Vandaag was het toch weer genieten met het weer, of niet dan?? Tuurlijk het was hartstikke koud, maar met dat zonnetje erbij kon mijn dag niet meer stuk. Dus vanmiddag lekker met de hondjes gaan wandelen natuurlijk. We wilden nu eens ergens anders heen, dus besloten we een keer naar Stroombroek, Braamt te gaan. Eigenlijk mogen de honden daar niet los, maar dat schijn niemand te weten. Er is een ongeschreven regel dat tussen  1 oktober en  1 april de recreatieplas het eigendom is van alle (loslopende) honden uit de regio. Ach, zwemmen is voor mensen dan toch te koud (voor hondjes ook, dachten de dames.....) en ook lekker op het strand liggen is er niet meer bij dan. Dus, ideaal terrein voor een grote wandeling.Sara moet altijd even wennen als we ergens nieuw zijn. Tja, je weet maar nooit wat je allemaal tegen kan komen. Luna, niet, die dendert gelijk overal in en op. Chloe had het ook enorm naar haar zin, maar gaat altijd een beetje haar eigen gang, bemoeit zich niet met de jeugd.
En Sam.... tja, helaas, die moest weer aan de lijn blijven. Het lukt hem toch nog maar niet om bij ons te blijven als hij los mag, dus tja.....
De dames konden lekker ravotten op de speelweides, graven in het zand op de strandjes en hoewel het water erg koud was, vonden de meisjes het toch leuk om pootje te baden, maar echt zwemmen, nee dat toch maar niet.