woensdag 13 januari 2016

Hieperdepiep...

Vandaag is het weer feest. Tja, met zeven honden is er regelmatig een verjaardagsfeestje. Vandaag is het de beurt aan Chase. Chase is nu bijna twee jaar bij ons en we genieten iedere dag van haar. Vorig jaar is ze fijn meegeweest naar de Ardennen voor een dogwalktrail vakantie, ze vond het super. Werken (spelen) vindt Chase geweldig! Ze heeft al heel wat kindjes geholpen en natuurlijk zijn we daar enorm trots op.
Vandaag had ze ook een afspraak bij de kapper, dat vindt ze superleuk, want dat is een oude bekende van haar! Ze werd dus helemaal gek toen we het terrein van Hond en Zo opreden en zelfs nog gekker toen ze Sandra zag. Samen met de teckels Sam en Moos, liet ik haar achter in de vakkundige handen van Sandra. Ze was duidelijk aan een was-en knipbeurtje toe, wat een haarbos zat er weer op zeg.



Sandra had er dan ook een flinke klus aan. Maar toen Chase klaar was, mocht ze even met haar oude vriendjes spelen, de hondjes van Sandra. Toen ik haar (en de jongens) ophaalde, was ze prachtig opgeknapt. Helemaal klaar voor haar eigen feestje. 
Natuurlijk hoort daar weer een lekker hondentaartje bij, dat is hier traditie. En Chase heeft van de traditie genoten. 

Mag ik al aanvallen?

Smikkelen en smullen

De mooie slinger ligt inmiddels op de grond, hahahaha