zaterdag 23 mei 2015

Heel spannend.....

Na een geweldige vakantie van DogWalkTrail is het toch ook weer heerlijk om thuis te komen. Manlief en natuurlijk Sara, Sam en Daentje had ik enorm gemist. Ik was even vergeten hoe ondeugend Daentje ook kan zijn... hahahaa. Ze pikt de schone sokken uit de wasmand, sleept de kleedjes uit de bench en ook pantoffels zijn zeer gewild. Maar dat maakt ze allemaal weer goed met de heerlijke kroel momentjes die ze natuurlijk ook heeft.
Vandaag was het weer een spannende dag voor haar. We gingen weer naar Djemo voor het socialisatie proces. Djemo was bij zijn oma, die dicht bij een dierenwinkel woont. We zijn dus even naar de dierenwinkel gewandeld en dat leek wel een dierentuin daar. Ze hadden ongelooflijk grote schildpadden en allerlei andere reptielen. In de dierenwinkel was iedereen natuurlijk enorm gecharmeerd van het kleine wolfje en alle mensen en kinderen wilden even aaien. Helemaal top natuurlijk en Daentje genoot van al die aandacht.
Toen we weer bij oma thuis waren, wilde Djemo nog even een puzzeltje maken voor Daentje. Het werd de cupcake puzzel. Snoepjes in de cups en allerlei verschillende speeltjes erop. Zo komt Daentje in aanraking met allerlei verschillende materialen. De tennisbal was het lastigst, die was in verhouding met de andere balletjes erg zwaar, maar ze kreeg het voor elkaar.
En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, Daentje was versleten en lag in de auto zo te slapen. Maar we gaan snel weer een keer spelen met Djemo, die twee zijn goede maatjes!
In de dierenwinkel had ik nog een mooi kleed voor in de bench gekocht. Thuis legde ik het even bovenop de bench om het er later in te leggen. En tja, zo'n kleedje nodigt natuurlijk uit... dus de teckels kropen er boven op! Stapelbed.... Gekke teckels....