dinsdag 24 februari 2015

Super Moos

Vandaag was alweer de laatste les van de spelgroep met Moos. Donderdag is het voor het laatst met Kira. Tja, dan even geen training meer.... jammer....
Maar dan ga ik natuurlijk aan de slag met Do as I do, en dat is ook weer leuk. Maar vandaag had Moos er ook echt zin in. Ik moet eerlijk zeggen dat hij 's avonds als het vroeg donker wordt, een beetje ondeugend kan zijn. De jachthond komt dan in hem boven. Ik moet er dan regelmatig achteraan rennen op het trainingsveld. Hoewel hij overdag altijd prima luistert, is die schemer toch wel erg uitnodigend om konijntjes te gaan zoeken. Maar vandaag had hij daar niet zo'n last van. Hij had de aandacht er goed bij. Het is koddig om te zien, zo'n kleine boef die over de hindernissen, door de tunnel, de bakjes de kattenloop (is een soort brug) en de band gaat. Hij heeft de grootste lol. Sandra van hondenschool HOND EN ZO heeft nog een klein stukje gefilmd. Natuurlijk is de kwaliteit niet geweldig want het was al aardig donker, maar het is toch erg leuk om te zien!
De diploma uitreiking moet nog komen, dat doen we als het iets langer licht is, zodat we nog wat leuke spelletjes kunnen doen met de honden. Sandra, ook namens Moos, weer enorm bedankt voor de leuke lessen!