zondag 10 november 2013

Twee mooie wandelingen, twee leuke hondjes en twee lieve mensen

Dit was weer een heerlijk weekend. Zaterdag zijn wel met Sara, Kira, Sam en Moos naar Ermelo geweest. Op visite bij Fred en Yvonne en Doerak en Sproetje. We spraken af op de Groevenbeekse heide. Daar konden de woofers eerst heerlijk met elkaar spelen. Het is een prachtig stuk heide, waar wij nog nooit waren geweest. Sara en Kira konden natuurlijk lekker los, maar Sam en Moos bleven aan de lijn. Ach, dan waren de mannen ook zoet, want Jan liep met Moos en Fred met Sam.
Sproetje is ook zo'n heerlijk tutje, ze loopt constant naar Yvonne te kijken. Sproetje is een echt prinsesje. Doerak had de tijd van zijn leven met die twee teven. Alhoewel Sara "hard to get" speelde en af en toe een flinke snauw uitdeelde. Doerak was er niet echt van onder de indruk hoor. We kwamen nog heel veel andere hondjes tegen. Het was een dolle boel. Natuurlijk kwamen we ook konijnenholen tegen, leuk voor de teckels en grote waterplassen, leuk voor Kira.
Na een wandeling van 1,5 uur gingen we naar huize Doerak. Fred ging deze keer koken, dus geen Indische rijsttafel maar een Italiaans avondje, molto buono! Het was echt super gezellig en lekker natuurlijk!
Chloƫ, Bas en Rubio waren thuis gebleven bij Kevin. Tja, met 7 honden bij iemand op visite vind ik toch iets te veel van het goede. Maar die hadden natuurlijk geen wandeling gehad, dus moesten we het vandaag even over doen.
Vandaag zijn we dus nog maar even met het hele spul naar de hei bij Velp geweest. Tjonge wat was het daar druk, niet normaal. Gelukkig konden we de auto aan de kant neerzetten, waar net een auto vertrok. Honden los en gaan. Rubio ging helemaal uit zijn dak, wat heeft die hond toch een snelheid. Bas bleef eerst even vast maar een stukje verderop mocht hij ook even los. Hij geniet daar enorm van!
Tijdens beide wandelingen dit weekend hadden we toch heerlijk herfstweer. Niet te koud, geen regen, ja zelfs een zonnetje erbij. Genieten dus, niet alleen voor de hondjes, maar ook voor ons!