dinsdag 22 oktober 2013

Prachtige kleuren op de hei

Tjonge wat is het toch vervelend om in het onderwijs te werken, al die vakanties..... En dan dat weer.... pffff, wat hebben we het zwaar. Juist, het is dus herfstvakantie en er schijnt een heerlijk zonnetje. Vanmorgen zijn we buiten bezig geweest en konden de honden heerlijk ravotten in de tuin. En vanmiddag zijn we maar weer eens naar de hei geweest. Alleen de autorit is al prachtig, wat een schitterende kleuren laat de natuur ons toch zien in dit seizoen.
Op de hei was het best druk, maar ach, het is zo'n groot gebied dat je geen last hebt van elkaar. We hadden natuurlijk snoepjes en water meegenomen voor de honden en ook de borstels had ik mee. We zijn gestopt op "ons eigen borstelplaatsje", om de honden eens lekker onder handen te nemen. Het is op dit moment verschrikkelijk met het verharen. Er lag dan ook een deken van dons en haren toen we weer vertrokken. Ach met een beetje wind is dat zo weer weg.
Eenmaal thuis was het eten en..... juist alle hondjes vonden een eigen plekkie om lekker te liggen en sssssssst, ze slapen allemaal.

Chillen in de tuin

Bij de herfst horen paddestoelen


Een deken van wol en harenMOE

HEEL MOE

HEEL ERG MOE