zondag 4 augustus 2013

smikkelen en smullen en heel veel visite...

Tja, wat kan er in een paar dagen weer veel gebeuren. Ik kom soms tijd te kort om het blog bij te houden. Donderdag kregen de hondjes een lekker kalkoen boutje, dat ging er goed in. Ook Kira en Moos wisten er wel raad mee hoor. Alleen Rubio en Chloƫ zijn er niet gek op.




 
En dan vrijdag, dat is weer een verhaal apart. Ik ga er niet al te veel woorden voor gebruiken. Het komt hier op neer, Jan ging naar zestienhoven (oeps, Rotterdam - den Haag airport heet dat tegenwoordig, geloof ik) om twee honden op te halen. Max, die naar alle waarschijnlijkheid naar mijn tante gaat en Blanquita, die bij Sira in de opvang komt, maar zij kon het hondje pas zaterdag hebben, dus ging Blanquita eerst met ons mee en dan zou Sira haar zaterdag bij ons op komen halen. Dus vrijdag hadden we even 8 hondjes in huis. Gezellige boel hoor. Er werd volop gespeeld en gedold en in het water gespetterd. Sara vindt het altijd zo gezellig als er weer nieuwe hondjes zijn. En nu helemaal, want tja, die witte Blanquita deed haar (en mij) toch wel aan iemand denken........







En zaterdag kwamen dus Sira, haar man Bas en de twee kindjes Sam (juist, vernoemd naar onze teckel natuurlijk ;) ) en Aimee. Ook hadden ze hun 2 hondjes Bo en Nora meegenomen. Sam is nog een hele kleine kerel, en zat voornamelijk in de maxi cosi, maar hij lag ook even op zijn kleed in het gras. Een ongelooflijk lief en makkelijk manneke! De teckels, Sam en Moos zijn stapel op kindjes dus die wilden er iedere keer naar toe, maar hij lag veilig achter het gaas. Aimee is een echt dametje, ze regelt het allemaal wel met de hondjes hoor. Geweldig zo'n klein ding, dat gewoon tussen 10 honden door loopt alsof het niks is. Een geboren hondenfluisteraar. Het was reuze gezellig, maar natuurlijk kwam er ook een tijd van afscheid. Blanquita vond het wel een beetje raar om mee te gaan, maar gelukkig heeft ze Nora om mee te spelen. Dat gaat vast helemaal goed komen.

Nee, dit is niet teckel Sam, maar stoere bink Sam! Wat een vrolijke baby is dat!

Kleine Bo voelde zich helemaal thuis hoor!



Tja, met zoveel hondjes die tegen je aan springen, wordt je hemdje wel een beetje vies...


Op de tafel lekkere broodjes, en onder de tafel.......... lieve hondjes.

Kira, hoe kan ik nou bij die kleine kerel komen, heb jij een idee?

Lieve Nora