woensdag 7 augustus 2013

Once upon a time ..... in Hengelo

Afgelopen dinsdag zijn we weer heerlijk een middag bij Sanne geweest. Wat woont ze daar toch prachtig in Hengelo. Jan en ik en natuurlijk vooral de hondjes hebben weer genoten! Heerlijk rennen op het grote veld en spelen met Katie en Oak. Ook de pups hadden het reuze naar hun zin. Maar die kleine Houdini moesten we natuurlijk goed in de gaten houden, die kan door alle gaten in het hekwerk, hahahaa. Dus maar aan een lange sleeplijn, zodat we er snel op kunnen gaan staan voordat hij buiten ons bereik is. Het was een beetje raar weer, niet zo gek veel zon maar toch erg benauwd, alsof er onweer in de lucht hing. Gelukkig hebben we het wel droog gehouden. Maar de honden waren ook niet zo erg aan het rennen als anders, er werd meer gebanjerd. En Sanne had natuurlijk een badje staan dus Kira had het helemaal naar haar zin, als ze maar natte voeten kan halen, dan is het goed.
Ik was van plan geweest om wat potjes jam voor Sanne mee te nemen, maar helaas, vergeten. Tja, wat vervelend, moet ik toch weer een keer terug om ze te gaan brengen.....

Aan het eind van de middag waren alle honden versleten. Moos was nog wat met een lege fles aan het spelen, maar Kira lag doodmoe op de grond.


En vooruit, nog een filmpje.....