zaterdag 20 juni 2015

Daentje en haar grote vriend!

Na bijna een week aan huis gekluisterd te zijn geweest, vanwege pijn in de rug, ben ik vandaag eindelijk weer eens buitenshuis geweest. Met Daentje ben ik bij haar grote vriend Djemo geweest. Djemo helpt mij om Daentje te socialiseren. Samen gaan we met Daentje wandelen. Langs de speeltuin en bij andere kindjes langs. Volgende keer mag Daentje zelfs even mee de speeltuin in, maar dan moet ik wel het hesje bij haar aandoen, waarop staat dat ze therapiehond wordt. De rolstoel vindt Daentje geen enkel probleem, ze loopt er keurig naast en spring met twee pootjes op het blad om haar grote vriend een dikke knuffel te geven.
We kwamen ook nog bij een kennis van Djemo die vogeltjes heeft, weer een mooie leerervaring. En natuurlijk moet iedereen even met haar kroelen. Hoewel dat niet zo fijn is als ze straks echt aan het werk is, is het nu, tijdens de socialisatie periode, juist heel fijn.
Het wandelen langs de drukke weg vindt ze nog wat spannend, al die auto's die langs racen, daar moet ze nog niet veel van hebben. Maar we hebben nog tijd genoeg om haar alles te leren. Djemo vindt het erg leuk dat hij mijn assistent trainer is en we zullen elkaar dan ook snel weer zien.