maandag 19 januari 2015

Het wordt maar geen winter

Tjonge jonge jonge, de winter laat wel op zich wachten hoor. Het weer is maar triest en nat, maar geen vlokje sneeuw. En vorst? Heel af en toe 's nachts een beetje. Maar zaterdag was het wel weer lekker. Redelijk koud maar met een mooi laag zonnetje en droog! Weer een mooie dag voor een wandeling op de hei. De plassen waren voorzien van een knisperende laag ijs en Chase vond het geweldig om ijsbreekertje te spelen. Met haar poten sprong ze op het ijs en ze had de grootste lol als het krakend brak. Ook pakte ze de ijs scherven in haar bek, maar dat vonden wij toch niet zo'n goed idee. Je weet maar nooit of het scherp is en ijs eten is niet zo goed voor de buik.
Prinsesje Chase was weer één grote smeerpoets met modder overal. Tja, je moet het maar naar je zin hebben...
Het was redelijk druk voor een zaterdag. Meestal is het op zondag zo druk, aangezien veel mensen op zaterdag hun boodschappen doen. Maar er zullen meer mensen gedacht hebben, laten we nog even genieten van deze mooie dag.
Toch hoop ik dat we nog wel winter krijgen. Een winter met alleen regen, dat is in mijn ogen geen winter. En vorig jaar was het ook al niks. De honden vinden het ook zo leuk om lekker in de sneeuw te spelen. En door de vorst vriest het ongedierte goed dood. Anders krijgen we weer van die enorme muggen plagen, om van wespen maar niet te spreken.We zullen het moeten afwachten. Voorlopig nog een paar plaatjes van de hei.