zondag 28 december 2014

Kalm aan...

Tja, in deze drukke tijden kom ik er niet altijd toe om een stukje op het blog te zetten. Kerstvakantie is hard werken, zeg ik altijd. Maar even een korte update dan maar.
Sam en Moos zijn weer lekker naar het kappertje geweest. Dat was hard nodig, vooral bij Sam, zijn blonde krullen zijn weer weg. Sam wil echter nooit op de foto, dus helaas geen mooi plaatje van hem, maar Moos daarentegen is een echt model, hahaha. Als Sam de telefoon of camera ziet, gaat hij er snel vandoor, is echt bijna onmogelijk om die goed op de foto te zetten.
Hier een voor en na foto, voor zover dat mogelijk was.....

Duidelijk voor......

Moosje weer helemaal super mooi!
Verder gaat het hier zijn gangetje, We zijn op eerste kerstdag voorlopig weer voor het laatst naar de hei geweest, want Kira is inmiddels loops. Tja, dan weer even 3 weken niet naar de hei, we willen al die reuen daar niet gek maken. Natuurlijk gaan we nog wel wandelen, maar dan  in het Iddinkbos waar het toch vaak wat rustiger is en we soms geen enkele hond tegenkomen. Of lekker rennen naast de fiets, maar dat is met de gladheid op dit moment ook even niet handig. Tijdens oud en nieuw blijven wij natuurlijk gewoon lekker thuis, Samen op de bank, nou ja, samen, met 6 honden dan.... Sam en Moos vinden het vuurwerk prachtig, staan het liefst voor het raam te kijken. Bass vindt al die herrie minder leuk. Kira en Sara geven er niet om en Chase? Tja, dat is voor ons nog een verrassing. We zullen het meemaken. Gewoon even afleiden met een balletje of snoepje als ze het te eng vinden helpt meestal wel.