vrijdag 26 juli 2013

Even naar het bos en de dierenarts.

Op het moment gebeurt er niet veel hier. Het is warm, benauwd en er is nog steeds praktisch geen regen gevallen hier. We gaan natuurlijk af en toe wandelen in het bos. Voor Kira doen we dan het kleine rondje, want ze kan nog niet zo ver wandelen. Ze vindt het wel leuk hoor, dat wel, maar ze is natuurlijk nog wel snel moe.


Verder wordt er een beetje in de tuin gespeeld. Rubio vindt het zooooo warm en benauwd, dat hij liever binnen ligt.
Voor de pups hebben we een klein badje gekocht. Ze kunnen natuurlijk nog niet in de grote bak.
Maar je begrijpt natuurlijk dat Sara dan ook weer in het kleine badje wil..... is toch ook nog een puppie...(vindt ze zelf)
Tja, en zo verstrijken de dagen.
Vandaag weer even naar de dierenarts geweest. Moos heeft zijn enting, moet over 3 weken herhaald worden. Kira heeft haar laatste herhalingsenting gekregen. Het pootje is een stuk minder dik, de dierenarts was tevreden. Rubio ook maar even laten enten. Als het goed is kunnen we er nu (met uitzondering van Moos, want die moet nog een herhaling) weer een jaar of 3 tegen.
Rubio heeft een klein gezwelletje in/op zijn oor zitten. De dierenarts wil dat we het even aankijken. Als het over een maand of 3 niet weg is, moet het verwijderd worden. Afwachten dus maar.
Moos heeft wat speling op zijn knieschijf linksachter, patella luxatie, nu nog graad 1 (nog niet zo erg dus). Het is iets dat vaak bij kleine hondjes voorkomt. Het zal naar alle waarschijnlijkheid verergeren en dan wordt het pijnlijk. Hij zal dus in de toekomst geopereerd moeten worden. Nou, dan gaan we daar dus gewoon vast voor sparen. Geeft niks hoor Moos je krijgt je eigen spaarvarken!
Natuurlijk zijn ook alle hondjes weer gewogen. Moos woog 4,05 kilo. Kira zat aan de 11 kilo en Rubio was 22,9 kilo. Kira groeit echt als kool!! Maar ook Moos is dus weer iets gegroeid.