donderdag 25 oktober 2012

Op een druilerige dag voor de tv...

Tja, wat kan je nou eens gaan doen als het weer wat minder wordt. Mmmmm, t.v. kijken misschien. En dan het liefst een programma met hondjes. Cesar is altijd erg leuk, maar ook Martin Gaus met zijn Royal Canin Challenge doet het altijd goed. Sara kijkt er graag naar. Maar je ziet haar denken.
Waarom vinden die mensen die honden nou zo slim? Ze lopen als een robot op het machientje af, dan komt er een balletje uit die ze direct vangen. Pffff, dat kan iedere hond. En dan gaan ze 'm nog braaf terug brengen ook...... wat is daar nou leuk aan?????
Of dan dat agility.... beetje raar door paaltjes manouvreren, over een wipwap lopen en door een tunnel. Waarom zou je dat doen als je er gewoon met een vliegende vaart langsheen kan rennen??? Dat heet dus, moeilijk doen als het ook makkelijk kan, is toch niet logisch of wel dan????
Nee, dan de Saarloos, die is veel slimmer, natuurlijk kunnen die al die kunstjes ook, maar niet omdat de baas het zegt. Een Saarloos gebruikt zijn intelligentie alleen als hij dat nodig vindt!
En vandaag vindt Sara het niet nodig, vandaag is lekker t.v. kijk dag......